Bands gezocht voor POP Groningen Talent Award 2017

Welke band of muziekact wordt de opvolger van The Movement, de winnaar van de Pop Groningen Talent Award 2016. De inschrijving voor de volgende editie in 2017 is nu geopend.

De POP Groningen Talent Award is een opstap voor Gronings muzikaal talent. Via deze talentenjacht kunnen muziekgroepen zich profileren in de provinciale muziekscene. De inschrijving voor de editie van 2017 is sinds woensdagmiddag geopend.

De voorrondes vinden plaats in februari 2017, waar de geselecteerde acts de kans krijgen zich te presenteren. Na de voorrondes in de provincie en de halve finales in poppodium Simplon in Groningen, zal blijken welke acts een podiumplaats bemachtigen in de finale in Vera, eveneens in Groningen.

De winnaar van de POPgroningen Talent Award mag vervolgens optreden op festivals als Bevrijdingsfestival Groningen en Eurosonic en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg

Eerdere winnaars waren behalve The Movement (foto), Orange Skyline, The Movement, The Blind Roofers en Vikings in Tibet? Aanmelden kan hier . De inschrijvingsperiode loopt tot en met zondag 13 november.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.