Belangstelling nieuwjaarsfeest Groningen groot

Het alternatieve nieuwjaarsfeest van Groningen mag zich verheugen in een grote belangstelling. Dat meldt mede-organisator en nachtburgemeester Chris Garrit.

Voor het nieuwjaarsfeest dat 1 januari in Huize Maas aan de vismarkt wordt gehouden, zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De organisatie van het Nieuwjaarsfeest Groningen laat weten dat er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar is voor het stadsfeest dat op 1 januari in Huize Maas zal worden gehouden.

Tijdens dat feest, dat geopend wordt door Beno Hofman zijn er optredens van dansdemoteam Vasara en Tineke Rouw-Oosterhuis, muziek wordt gemaakt door Tied Laces, Rising Sun, Rooie Rinus en Pé Daalemmer, Lefthand Freddy and the Aces, Diederik Idema en stadsdichter Kasper Peters. Dj Oortje verzorgt de muziek vanachter de draaitafels.

Een speciale werkgroep heeft zich gestort op de organisatie van het nieuwjaarsfeest om een stedelijke traditie in ere te houden. Het nieuwjaarsfeest werd al in 1908 in Groningen gehouden. Enkele jaren terug trok de gemeente de handen van de organisatie af waarna het evenement twee keer in de Euroborg door particulieren werd opgezet.

Meer informatie op: www.nieuwjaarsfeestgroningen.nl

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.