Bijzonder Sportief #2: mountainboarden (een stuk enger dan snow- en skateboarden)

In Bijzonder Sportief beoefenen we absurde, hilarische of extreme sporten in Groningen. Dit keer gaat Ellen mountainboarden.

Een beetje fit blijven gaat niet vanzelf in deze tijden van massaconsumptie. Sporten biedt gelukkig uitkomst. Maar wat te doen als voetbal, volleybal of hockey niet je ding is?

Dan zoek je toch een 'andere' sport? Dat kan gewoon in de stad Groningen, komt Ellen Grondijs van stadsblog Sikkom achter in haar zoektocht naar absurde en hilarische sporten. Het zijn er zelfs zoveel dat we er een wekelijkse serie van maken: Bijzonder Sportief.

De berg af

Vandaag stort Ellen  zich met een 'mountainboard' van Stade bergen af. Nou ja, van geprepareerde heuvels, schansen en dat soort gevaartes. Klinkt misschien softer, maar is nog steeds behoorlijk spectaculair en spannend, zeker voor Ellen.

Kijk hier de aflevering over zeemeerminzwemmen terug
Lees verder
Kijk hier de aflevering over kanopolo terug
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.