Boert Geert blij met nieuwe vlam Geertje

Boert Geert Krops uit Mussel, de populaire deelnemer uit het KRO tv-programma Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe vlam: Geertje.

Boer Geert Krops moest een hele reis maken voor zijn nieuwe liefde Geertje. ,,Ik ben naar Curaçao gegaan en heb daar gevraagd of ze met me verder wou'', aldus de goedlachse Geert in Carlo's TV Café.

Geertje was van plan een woning op het eiland aan te schaffen. Daar moest Geert een stokje voor steken. ,,Ik dacht: als ze op Curaçao woont, ben ik haar kwijt. Ik moest ingrijpen.''

'Ze is precies waar ik naar op zoek ben'
Geert en de roodharige Geertje zijn dolgelukkig samen. ,,Het is wederzijds en we gaan er helemaal voor'', vertelde de boer aan het AD.

De twee leerden elkaar kennen dankzij Boer Zoekt Vrouw; Geertje was een van de vijf dames waarmee Geert op date ging. De logeerweek haalde ze echter niet. Geert koos uiteindelijk voor Hetty. Vorige maand werd duidelijk dat de twee na ruim een jaar uit elkaar waren. Boer Geert is duidelijk niet het type dat lang vrijgezel blijft. Een paar weken na de breuk met Hetty is de aardbeienteler al aan het daten met Geertje.

Roodkapje

,,Alle dames uit het programma vond ik leuk, dus ik dacht: waarom zou ik geen contact zoeken om te kijken wie er nog beschikbaar is,'' legt de boer uit, die door zijn optreden in BZV de bijnaam Geile Geert kreeg. ,,Geertje zat al die tijd in mijn hoofd. Ze heeft rood haar, ik noemde haar altijd Roodkapje. En toen ik in Boer zoekt Vrouw moest selecteren, zei ik steeds: Roodkapje moet mee. Ze is zacht, spontaan, gezellig, heeft een goede uitstraling en is sportief. Precies waar ik naar op zoek ben.''

Vrijdagavond dook Geert met Geertje op in restaurant Oan 't Wetter in Grou, zo is te zien op een foto op de Facebookpagina van het restaurant. Zondagavond was het stel samen bij Carlo's TV-café. Daar vertelde Geertje dat ze veel contact met Geert had gehouden. ,,Ook met Ada. En het is een hele lieve man. Ze denken allemaal dat hij een beetje gek is en dat is misschien ook wel zo.”

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.