Burgemeester Den Oudsten wenst Nederland vanuit Groningen 'Oant moarn'

Video: DvhN

Met SBS-weerman Piet Paulusma opende burgemeester Peter den Oudsten woensdag de zesde Waterlooshow in Huize Maas. Een kleine vijftig artiesten brachten het Hollandse lied over het voetlicht.

De eerste zangers die optraden waren de wethouders Inge Jongman en Roeland van der Schaaf. Met Rene Karts zongen ze 'Adtje voor de sfeer'.

Den Oudste neemt volgende week afscheid van Groningen. Woensdagavond zei hij alvast samen met Paulusma 'Oant moarn'.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.