Deuren Student Hotel Groningen aankomend weekend open

De officiële opening van The Student Hotel in Groningen vindt aanstaande zaterdag plaats. Het is de eerste locatie van het hospitalityconcept buiten de Randstad.

Het complex is gevestigd midden in het Ebbingekwartier en telt 365 kamers. Ondanks wat de naam doet vermoeden, is het een plek bedoeld voor een breed publiek: studenten, bewoners, toeristen, zakenreizigers en young professionals, allen kunnen er elkaar ontmoeten, ruimtes delen en elkaar inspireren.

De eigenaren willen in het hotel een mix van werksfeer en ontspanning combineren. Zo is er een gym, bibliotheek, binnentuin, game area, lounges, workshopruimtes werk- en studieplekken en het aangrenzende bar-restaurant.

Charlie MacGregor CEO en oprichter van The Student Hotel, is erg verheugd nu er ook een vestiging in het ‘geweldige’ Groningen is: „Door het grote aantal studenten heeft de stad een geheel eigen energie. Wij willen de sociale hot spot in de stad zijn waar iedereen die op zoek is naar een mooie plek om te studeren, te werken, nieuwe mensen te ontmoeten zich thuis kan voelen en een te gekke tijd heeft!”

Naast Groningen heeft The Student Hotel groep hotels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam staan.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.