Duroc en Hans Hannemann local heroes op Bevrijdingsfestival

Volgens sommige bezoekers van het jaarlijkse Bevrijdingsfestival in het Groningse Stadspark is het Local Heroes steevast het leukste podium. POPgroningen en Bevrijdingsfestival Groningen hebben vandaag de line up van het Groningse podium bekend gemaakt.

Het leuke van het van het Local Heroes tijdens Bevrijdingsfestival is dat het podium voor het publiek - anders dan de main stage op de Drafbaan - eenvoudig bereikbaar en zichtbaar is. De optredende acts zijn vanwege de de plaatselijke binding vaak een muzikaal gevarieerd feest van herkenning.

Op 5 mei staan de postrockers van KIN, post-rock, Americana outlaw crooner Hans Hannemann & The Lone Riders, De Kat (psychedelic bluesrock), Willie Darktrousers & De Splinters (noisefolk). MyDearestDear (foto, folky singer-songwriter duo), Duroc (pop/rock), DraMali (Afrikaanse wereldmuziek) Marble Heart (indierock) en hiphop act Roelie Vuitton op het podium. Deze laatste staat tegenwoordig met een complete band op het toneel.

Aan de line up wordt nog de winnaar van de POPgroningen Talent Award toegvoegd. De finale vindt 22 april in Club Vera plaats.

Meer informatie over het festival is hier te vinden: www.bevrijdingsfestivalgroningen.nl

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.