Elf projecten gepresenteerd op Groningse Nieuwbouwdag

Bezoekers van de Groningse Nieuwbouwdag kunnen aanstaande zaterdag onder meer kennismaken met het woningaanbod van de nieuwbouwprojecten Pleinhuizen in Zuidhorn en Vederkruid in Meerstad.

Bij Vesta Woonforum in Groningen worden zaterdag de projecten Helpermaar, Het Eemskwartier, Lunettenhof en ZON Wonen II (allemaal in Groningen), De Grasjuffer in Eelderwolde, Het Harener Holt in Haren en Pleinhuizen in Zuidhorn aan het publiek getoond. De projecten Vederkruid en De Fjorden worden in het informatiecentrum in Meerstad gepresenteerd.

Bij Het Eemskwartier zal nog een aantal andere activiteiten georganiseerd worden. Zo kunnen bezoekers zich daar, omdat het zaterdag ook de Dag van de Bouw is, laten rondleiden langs de huizen die hier in aanbouw zijn. Ondertussen kunnen kinderen vogelhuisjes in elkaar zetten, spijkerslaan of zich vermaken op het springkussen.

De Groningse Nieuwbouwdag is een initiatief van het online woonplatform Groningen Woont, een samenwerkingsverband van de gemeente Groningen en meerdere projectontwikkelaars en nieuwbouwmakelaars.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.