Het G-team van Kids United heeft een eigen boodschap voor Sergio Padt

‘Sergio, succes in Oranje!’ Het team van Kids United maakte hun eigen boodschap voor FC Groningen-doelman Sergio Padt.

De spelers van Kids United, een voetbalteam voor kinderen met een handicap, hingen het spandoek woensdagmiddag op tijdens hun wekelijkse training in Hoogkerk. Padt is geliefd bij het team. ,,Hij komt vaak langs om te kijken’’, vertelt trainer Onno Kukler. De doelman van Kids United, Lucas de Boer, leert veel van hem via Studio Sport. ,,Hij kan heel goed duiken, dat kan ik nog niet zo goed."

Padt in Oranje

Vorige week werd bekend dat de keeper van FC Groningen in de voorselectie van het Nederlands elftal zit. Hij heeft concurrentie, bondscoach Advocaat riep ook keepers Jasper Cillessen (Barcelona) en Jeroen Zoet (PSV) op. Volgende week, op 31 mei, speelt Oranje een oefenwedstrijd tegen Marokko, het team van die andere FC Groningen-speler: Mimoun Mahi.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.