'Ik heb zojuist Jezus ontmoet!'

Iets meer rimpels, het haar wat dunner, maar nog steeds de uitstraling van zijn veertig jaar jongere versie. Tien gelukkige lezers van Dagblad van het Noorden ontmoetten woensdagmiddag in Groningen Jesus Christ Superstar himself, Ted Neeley.

Onder luid applaus betrad de 73-jarige superster de zaal in Martiniplaza. De lezers hadden de ontmoeting via een actie van de krant gewonnen en mochten Neeley allemaal een vraag stellen.

,,Prachtig om hem in het echt te zien”, ,,Ik had tranen in mijn ogen” en ,,Ik word hier zo blij van”, waren veelgehoorde uitspraken. ,,Ik heb zojuist Jezus ontmoet! Ik weet natuurlijk dat het niet zo is, maar toch voelt het zo", zei een superfan.

Neeley nam uitgebreid de tijd voor zijn fans en zei dat hij iedereen na de voorstellingen in januari wil ontmoeten. Na alle handtekeningen, selfies, knuffels en lieve woorden was het tijd om te gaan. Althans, dat vond zijn PR-manager. Neeley niet, die rekte het net zo lang als hij kon. ,,That's what it's all about, I want to make friends everywhere I go."

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.