Inschrijving voor 7KM Hoogezand opengesteld

De inschrijving voor het grootste sportevenement van Hoogezand-Sappemeer, de SCA 7KM van Martenshoek, is van start gegaan.

De twaalfde editie van de 7KM van Martenshoek wordt dit jaar op 25 september gelopen. Dit keer is er voor het eerst een Ladiesrun over 3,5 kilometer. Andere categorieën zijn de gehandicaptenloop (G-loop), de ouder- en kindloop, de jeugdloop voor scholenteams en de recreantenloop.

SCA

De 7KM van Martenshoek heet dit jaar voor het eerst de SCA 7KM van Martenshoek. ,,SCA heeft zich voor vijf jaar als hoofdsponsor aan ons evenement verbonden en de bijdrage verhoogd’’, zegt Sinus Meiring. ,,Voor wat hoort wat, dus hebben we de naam van SCA als hoofdsponsor aan ons evenement verbonden.’’

Vorig jaar deden 1250 lopers in een of andere vorm mee. Meiring rekent op een lichte groei. ,,De markt raakt langzamerhand overspoeld met lopen, maar wij hebben als 7KM ons bestaansrecht al wel bewezen.’’

Met de gemeentelijke herindeling per 2018 nodigt de organisatie basisscholen uit Slochteren en Menterwolde uit om mee te doen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.