Inwoners Winschoten winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij. 'Zo begint mijn quarantaineperiode wel heel goed'

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull met de 1 Miljoen-cheque. Foto: Eigen foto

De 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij is aan de Lariksweg in Winschoten gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull informeerde de winnaars dinsdag in een videogesprek.

De vier deelnemers die met de volledige postcode - 9674 JA - meespelen delen de ene helft van deze prijs. Zij krijgen dus elk 125.000 euro.

,,Een nieuwe auto zou welkom zijn”, lieten Roel en Jenneke optekenen. ,,Ook wandelen en fietsen we graag samen in de omgeving van het huis, en kunnen we wel een nieuwe elektrische fiets gebruiken. Verder hebben we nog kinderen en kleinkinderen, dus dat komt helemaal goed.”

Ook Marjolein reageert enthousiast: ,,Zo begint mijn quarantaineperiode wel heel goed. Ik ben de komende weken vrij, dus ik ga leuke dingen doen met mijn kind. Verder zijn we drie jaar geleden verhuisd en is er altijd nog wat aan het huis te doen.”

Harian weet wel raad met haar geldprijs. ,,Ik zou graag op reis willen als dat weer kan: iets moois van de wereld zien.”

(Tekst loopt door onder de video)

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro

De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 9674; 794 euro per lot. Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen