Jongeren VVD: investeer niet in Airport Eelde

Jongerenafdeling JOVD van de Groninger VVD vindt dat de gemeente Groningen niet meer moet investeren in Groningen Airport Eelde.

Woensdag wordt de toekomst van het vliegveld besproken in het Groninger stadhuis. Bijna het volledige college, waaronder VVD, ziet het wel zitten te investeren in de hoop het vliegveld toekomstbestendig te maken. Alleen GroenLinks is tegen.

De JOVD denkt dat investeren het vliegveld er niet bovenop helpt. ‘Hierdoor zal de gemeente door tegenvallers structureel geld moet blijven geven om het vliegveld open te houden’, stelt de jongerenafdeling.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.