Kapotte rioolbuis veroorzaakt zinkgat in Delfzijl

Een kapotte buis van het hoofdriool in de gemeente Delfzijl heeft zondagmiddag langs de Hogelandsterweg een fors zinkgat veroorzaakt.

Het gat zit ter hoogte van het voormalige Delfzicht ziekenhuis en is circa twee meter breed en drie meter diep.

Passanten merkten het gat op toen zij water hoorden stromen. Een medewerker van de gemeente heeft het gat meteen afgezet met hekken om ongelukken te voorkomen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.