Kempkensberg weken gestremd, DUO blijft bereikbaar

Vanwege werkzaamheden aan de riolering is de Kempkensberg in Groningen vanaf maandag 8 januari deels afgesloten voor verkeer.

Van maandag 8 januari tot en met vrijdag 2 februari en in het weekend van 16 februari wordt er gewerklt aan de riolering in de Kempkensberg. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg.

De Kempkensberg is tussen Hereweg en de oprit zuidelijke ringweg afgesloten van maandag 8 tot met zondag 14 januari i bedie richtingen. e oprit naar de zuidelijke ringweg blijft vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw wel bereikbaar. De omleidingsroute is aangegeven met borden en loopt via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.

Related content

Van 15 januari tot en met 2 februari is er één rijstrook open van de Hereweg naar de oprit van de zuidelijke ringweg en naar de Helperzoom. Verkeer vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw kan wel naar de oprit van de zuidelijke ringweg, maar niet naar de Hereweg.

Het fietspad vanaf de Hereweg tot aan het DUO-gebouw is van 8 januari tot vrijdag 9 februari afgesloten. Fietsers moeten zo lang via de Waterloolaan.

In het weekend van 16 tot en met 19 februari is de Kempkensberg in beide richtingen dicht tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. Het fietspad is dan wel weer open. De omleidingsroute voor autoverkeer is weer via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.