Kijk hier Talk of the Town terug, de nieuwe talkshow van DVHN en Forum Groningen (met de nieuwe single van Inge van Calkar)

Dagblad van het Noorden en Forum Groningen presenteren vanaf vrijdag 5 maart live vanuit de hoofdstad van het Noorden het spraakmakende en vrolijke begin van het weekend: Talk of the Town. Kijk hier de eerste aflevering terug.

De talkshow kijkt elke vrijdagmiddag om 17 uur terug op de week die was en werpt een blik vooruit op de week die komt. Met terugkerende ingrediënten als columns, optredens van noordelijke muziekhelden, en dé gast van de week. Drie kwartier aangenaam bijgepraat worden tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op deze website, de social media-kanalen van DVHN en op de website van Forum Groningen. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

De presentatoren

Stadjer Nathan de Vries is presentator en programmamaker. Met zijn 29 jaren heeft hij al een behoorlijke rugzak aan ervaring. Zo presenteerde hij o.a. Spuiten en Slikken en de Keuringsdienst van waarde. Hij is nieuwsgierig, ad rem en beschikt over de nodige zelfspot. Lara Harbers is presentator, schrijver, podcastmaker en vaste samenwerkingspartner van kunstcollectief WERC.

Als presentator bij organisaties als het NNT, Eurosonic/Noorderslag en De Kunstbende is Lara niet meer weg te denken uit het culturele veld van Noord-Nederland. Met nieuwsgierigheid, scherpe vragen en een flinke dosis humor zorgt ze voor prikkelende en interessante interviews.

Muziek van noordelijke helden

De muzikale held die op 5 maart het spits afbijt is Inge van Calkar. Zij sluit de show zingend af met haar nieuwe single I won’t let you down . De Groningse zangeres – onder meer bekend van het nummer The ocean never ends – werd begin vorig jaar tijdens Eurosonic Noorderslag verkozen tot Beste Artiest 2020.

Wekelijkse columns

Ook schuift telkens een columnist aan: filosoof en ‘ontdekkingsreiziger van het alledaagse’ Bram Esser, ‘twitterfilosoof’ Sanne ten Wolde of schrijver/literair programmamaker Esmé van den Boom.

Benieuwd naar de gasten en onderwerpen? Abonneer je op de instapagina @talkofthetown050 .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
Talk of the town
Video