Daphne uit Havelte als enige noorderling door in The Voice of Holland

Daphne van Ditshuizen uit Havelte is door naar de finale van The Voice of Holland.

Daphne van Ditshuizen is de enige noordelijke kandidaat die doorgaat naar de volgende ronde in The Voice of Holland. Dankzij een steal van Ali B. schuift ze via de reservebank door naar de knock-outs.

Met een neuslengte achterstand verloor ze de battle van Sanne Huisman. Waylon en Lil' Kleine zouden niet weten wie de beste was, maar coach Anouk koos voor Sanne. De blonde Daphne had het geluk dat Ali B. haar stal en naar zijn team haalde.

Esmée Smit uit Assen: 'Tevreden naar huis'

Voor Esmée Smit uit Assen en Lars Koehorn uit Winschoten komt een einde aan het muzikale avontuur. Ze stonden hun mannetje maar moesten in de battles hun meerdere erkennen.

Volgens Waylon zong Esmée beter dan haar opponent Lady Shaynay. Toch besloot Lil' Kleine in haar nadeel. Lady Shaynay zou 'meer pit' hebben. Esmée baalde enorm. "Maar ik heb lekker gezongen en ga tevreden naar huis."

Lars Koehorn uit Winschoten: 'Mijn best gedaan'

Lars moest het opnemen tegen twee zangers. Lil Kleine vond hem de beste. Anouk miste de X-factor en herkende geen popsterren in de heren. Twee van hen hadden 'de filiaalleider van de Media Markt in Roermond' kunnen zijn.

Coach Waylon koos voor Chendo, wiens stem hij voortdurend de boventoon hoorde voeren. Lars reageerde gelaten: "Ik ben teleurgesteld, maar ik heb mijn best gedaan en het ging hartstikke goed."

menu