Meerstad krijgt openluchtbioscoop

Bij goed weer is op vrijdag 23 september in Meerstad voor het eerst een openluchtbioscoop. Maximaal duizend mensen kunnen gratis kijken naar de familiefilm De Boskampi’s.

Voor de openluchtbioscoop wordt een braakliggend terrein langs de Woldmeerweg gebruikt. De organisatie regelt dat daar, net als in een echte bioscoop, iets lekkers en wat te drinken te koop is. Bezoekers moeten zelf hun stoel of kleed meenemen en moeten op tijd komen. ,,Want vol is vol.’’

De film begint om 20 uur en het terrein is vanaf 19 uur toegankelijk. Als het regent gaat de filmvertoning niet door. Via www.meerstad.eu/cinema is daarover informatie beschikbaar.

De Boskampi’s is een familiefilm vol humor, gebaseerd op het gelijknamige jeugboek van Marjon Hoffman. Het gaat over Rik Boskamp, zoon van een sullige boekhouder. Rik wil niet meer gepest worden en verzint, geïnspireerd door een maffiafilm, een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke Paulo Boskampi.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.