Met een rugzak koken naar de top bij Culinaire Vakschool in Groningen

In de keuken van de Culinaire Vakschool in Groningen lopen sinds vier weken zestien jongeren rond om het vak van kok onder de knie te krijgen. Deze jongelui-zonder-werk worden gevolgd door een cameraploeg voor de documentaire Koken naar de top.

Het tekort aan koks is groot. Voor Joris van Berkel van Horecagroningen.nl reden om een film te laten maken die laat zien hoe je dat ambt kunt leren. De hoofdrolspelers in de documentaire Koken naar de top zijn op de een of andere manier allemaal ‘vastgelopen’.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven