Monica Geuze en Lars Veldwijk trotse ouders van dochter Zara-Lizzy Noé

Monica Geuze (23) is donderdag bevallen van een kerngezond meisje: Zara-Lizzy Noé. De baby is het eerste kindje van de vlogster en haar vriend: Spartavoetballer en oud FC Groningenspeler Lars Veldwijk (26) die al een zoontje, de 2-jarige Mason, heeft uit een eerdere relatie.

Bij een foto waarop Monica in haar ziekenhuisbed haar dochtertje vasthoudt terwijl Lars vertederd toe kijkt, laat de vlogster weten dat Zara-Lizzy 'de allerliefste' is.

Hoe het stel bij de namen Zara-Lizzy Noé kwam, is nog niet bekend. De naam Zara is van Britse afkomst en wordt het vaakst gegeven aan Schotse meisjes. Het betekent 'bloeiend'. Lizzy heeft een Bijbelse betekenis en wordt vertaald als 'gewijd aan God'. Noé staat voor 'rust, vrede en troost'.

Eind december lieten Monica en Lars vanaf hun vakantieadres in Dubai weten dat ze in verwachting was. ,,Het beste kerstcadeau ooit'', zo omschreef ze op dat moment haar gevoel. Geuze stopte rond die tijd met haar dagelijkse vlogs.

De vlogster was uitgerekend op vrijdag 6 juli. Toen de baby die dag niet werd geboren reageerde ze enigszins teleurgesteld. ,,Ik had heel graag gewild dat ze op deze dag zou komen, want vandaag is mijn oma's verjaardag, en die leeft niet meer helaas'', vertelde ze geëmotioneerd.  ,,Met haar had ik een goede band, had het me heel mooi geleken als onze dochter als cadeautje op deze dag geboren zou worden." 

De brunette, die eerder een relatie had met rapper Lil' Kleine, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag vóór haar 25ste moeder wilde worden. ,,We hebben dus nog drie jaar'', grapte vriend Lars vorig jaar in het RTL4-programma Van der Vorst ziet Sterren

Hoewel Monica na een adempauze de draad van het vloggen alweer heeft opgepakt, is ze niet van plan om het kindje dagelijks bloot te stellen aan camera's. Daarover vertelde ze onlangs: ,,Ik vind dat heel lastig. Ik deel bijna alles wat ik doe. Ik ga dat niet bepalen voor mijn kindje en het niet goed vinden voor de baby.''

 

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.