Muzikanten halen alles uit de kast voor Voedselbank Groningen

De inzet is niet gering. Meer dan veertig kratten voedsel willen de muzikanten van Gewaagd Entertainment en de Groninger Songwriter Circle zaterdag 3 september inzamelen tijdens Alles uit de Kast.

Alles uit de Kast is een muzikale droogwareninzameling. Tijdens de zomermaanden heeft de Voedselbank Groningen grote behoefte aan houdbare etenswaren. Vorig jaar werden veertig kratten voedsel ingezameld. De muzikanten willen die hoeveelheid overtreffen.

Gewaagd Entertainment en de Groninger Songwriter Circle houden de benefiet alweer voor het derde jaar op rij. De inzameling vindt plaats in mfc De Wijert aan de P.C. Hooftlaan in Groningen.

Er wordt natuurlijk niet alleen voedsel ingezameld. Er wordt opgetreden door singer/songwriters Dion van der Geest, George Welling, Lars Koehoorn, en Martijn van der Zande (foto). Tussen door verzorgen de DJ’s Funkydiscosoul, DJ Richard, Dymka, en Steely Roundbeat de muziek.

De benefiet vindt plaats tussen 13 en 17.30 uur. In de week voorafgaand aan de manifestatie kunnen bij mfc De Wijert al voedselwaren worden ingeleverd.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.