Noisia naar Noorderslag

De Groningse drum 'n bass en beats formatie Noisia ‘Outer Edges’ is toegevoegd aan de programmering van Noorderslag op zaterdag 14 januari in de Oosterpoort in Groningen.

'Outer Edges', wordt Noisia's grootste audiovisuele spektakel tot nu toe, genoemd. Martijn, Nik and Thijs van Noisia brachten dit jaar de plaat Outer Edges uit. Volgens de drie muzikanten is de overwegend instrumentale plaat compromisloos en niet radio- dan wel deejay-vriendelijk.

Het programma van Noorderslag bijna compleet met de bevestiging van 45ACIDBABIES, Aafke Romeijn, Bartek, Canshaker Pi, Celine Cairo, Fata Boom, Kim Janssen, Koffie, Komodo, Linde Schöne, MICH, Michelle David & the Gospel Sessions Extravaganza, Noisia ‘Outer Edges’, SFB, SMIB en hiphop collectief Rotterdam Airlines (BKO, Jairzinho, Kevin, Lil Saint en Sevn Alias). Vorige week werd bekend dat NPO Soul & Jazz een eigen Noorderslag-podium host met Darlyn, de Nachtdienst, Pink Oculus en Steffen Morrison.

De passe partouts en de reguliere kaarten voor Noorderslag zijn uitverkocht. Er zijn nog wel Noorderslag YUNG! tickets beschikbaar voor bezoekers onder de 18. Er zijn ook nog tickets verkrijgbaar voor Eurosonic donderdag/vrijdag en woensdag.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.