Oldenburger Fritom verrast met predicaat Hofleverancier

Commissaris van de Koning René Paas heeft Oldenburger Fritom uit Veendam vrijdag verrast met het predicaat Hofleverancier. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van het bedrijf in Cultuurcentrum vanBeresteyn.

Oldenburger Fritom heeft nu het recht om het Koninklijk Wapen te gebruiken. Het is in Veendam het derde bedrijf die het predicaat toegekend heeft gekregen.

Anderen zijn Wieringa’s Knapertjes en F.A. Kuipers BV. Het predicaat is voorbehouden aan ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in hun regio en minimaal honderd jaar bestaan. De titel geldt voor 25 jaar.

Onderscheiden

Oldenburger Fritom begon in 1917 als traditioneel transportbedrijf onder leiding van de familie Oldenburger. Het bedrijf heeft nu ook vestigingen in Emmen en Schiphol en is meerdere keren onderscheiden.

De afgelopen tien jaar heeft Oldenburger Fritom een flinke groei doorgemaakt. Oldenburger Fritom B.V. onderscheidt zich volgens de gemeente Veendam niet alleen als belangrijke werkgever maar ook als sociaal betrokken bedrijf.

Zo treedt het veelvuldig op als sponsor van evementen en verenigingen en steunt het de voedselbank in de gemeente Veendam.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.