Omgewaaide bomen, takken op de weg en auto-ongelukken: schade door storm Bella in Drenthe en Groningen

Foto: De Vries Media

Storm Bella, die zondagochtend voor zware windstoten tot 100 kilometer per uur in het land zorgde, leverde in Drenthe en Groningen op verschillende plaatsen stormschade op.

Omgewaaide bomen, takken op de weg, auto-ongelukken en een omgevallen steiger: op deze plaatsen in Drenthe en Groningen zorgde Bella voor stormschade.

Auto tegen boom bij Hooghalen

Op de Zwiggelterweg bij Hooghalen is een auto tegen een omgewaaide boom gereden. De boom lag dwars over de weg. De twee inzittenden zijn ter controle naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en van de weg gehaald.

loading

Steiger in Bad Nieuweschans

In Bad Nieuweschans is zondagochtend aan de Hoofdstraat een steiger omgewaaid. De brandweer heeft de steiger met behulp van een kraan weten te verwijderen. Niemand raakte gewond. De woning liep lichte schade op.

loading

Auto botst op tak in Nieuw Amsterdam

In Nieuw Amsterdam is aan de Vaart Noord Zijde een auto tegen een tak die op de weg lag gebotst. De auto liep hierbij forse schade op. De bestuurder raakte niet gewond.

loading

Boom waait om in Siddeburen

In Siddeburen is een boom voor de ingang van de Baptistenkerk aan de Singellaan omgewaaid. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en weggehaald.

loading

Oliebollen drive-through in Meppel

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de oliebollen drive-thru aan de Steenwijkerstraatweg in Meppel stormschade opgelopen. Hierdoor is de drive-through op zondag dicht. De eigenaren laten weten zondagnacht door te werken en oliebollen te bakken om maandagochtend om 10.00 uur weer open te gaan.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen