Ommelander Ziekenhuis opent servicepunten

Het Ommelander Ziekenhuis heeft donderdag een servicepunt in Veendam geopend, in hetzelfde gebouw als waar het Refaja Ziekenhuis ook al een buitenpoli heeft.

Het Ommelander Ziekenhuis is van plan komende tijd op tal van plaatsen in de provincie vergelijkbare servicepunten te openen. Dit omdat de huidige twee ziekenhuizen in Winschoten en Delfzijl dicht gaan als de nieuwbouw in Scheemda geopend wordt, en om te voorkomen dat de bevolking het idee krijgt dat alles alleen maar verder weg wordt.

Bij de feestelijke opening werd meteen ook het nieuwe logo van het Ommelander Ziekenhuis onthuld. Het heet voortaan alleen Ommelander Ziekenhuis, dus zonder ‘Groep’ er achter.

In de Veenkade in Veendam, een verpleeghuis dat voorheen Meander heette, zetelde al enkele jaren op de begane grond een afdeling van het Refaja Ziekenhuis Stadskanaal. Die buitenpoli blijft er ook gewoon gevestigd. In de toekomst moeten er ook zogeheten huisartsenbedden in de Veenkade komen. Er s zo sprake van een compleet Gezondheidsplein.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.