Opnames vervolg D.E.A.L. in Westeremden en Stad

Borgakkerzijl. Zo noemen de regisseurs van de serie D.E.A.L. het fictieve Groningse dorp waarin de volgende aflevering zich afspeelt. De aflevering, Tour De Force, wordt tussen woensdag en zondag opgenomen in Westeremden en Groningen. D.E.A.L. is een serie over de provincie Groningen die draait om jeugd en innovatieve techniek. De eerste aflevering werd met veel lof ontvangen.

D.E.A.L. is een serie van zeven afleveringen, gemaakt door Fedde Hoekstra en Drewes Wildeman. De hoofdrol in de nieuwe aflevering is voor Martin van Waardenberg, bekend van onder meer De Marathon en Sesamstraat. Tour de Force wordt een komediefilm van zo'n 25 minuten. Het verhaal draait om een ongedurige fietsontwerper die tijdens een testrit zijn elektrische beachcruiser total loss rijdt. De mentor die hem hielp bij het ontwerpen laat de jongen daarna vallen.

Hij laat het er niet bij zitten en duikt met twee vrienden een hightech garage in voor een nieuw ontwerp. Ontbreken van een essentieel onderdeel zet de verhoudingen dan wederom op scherp.

De première van de film is in september, tijdens de opening van het nieuwe gebouw voor de opleidingen Automotive & Logistiek van Noorderpoort.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.