Organisatie 4 Mijl komt met prijzen en cheques

De 4 Mijl van Groningen is al weer een tijdje geleden, maar toch was het dinsdag weer even heel dichtbij. In het Stadspark werden de twaalf winnaars van de GasTerra Jeugdloop gehuldigd. Bovendien werden cheques overhandigd aan Het Kopland en Team 4 Mijl.

Op 9 oktober liepen 23.000 mensen van Haren naar Groningen tijdens de dertigste 4 Mijl. Bijna 3800 deelnemers waren 18 jaar of jonger.

Na het evenement leek het er op dat met donaties en acties 60.040 euro bijeen was gebracht voor het goede doel van 2016, Het Kopland met het project Groningen Geeft Thuis. Dinsdag bleek dat bedrag hoger te zijn: 63.062,50 om precies te zijn. Het opgehaalde bedrag wordt gebruikt voor de inrichting van een nieuw, modern pand in de Oosterparkwijk.

En andere cheque van exact 19.645,40 werd overhandigd aan vertegenwoordigers van Team 4 Mijl. Daarmee kan aanstormend talent goede begeleiding krijgen om prestaties te verbeteren en zich op een verantwoorde manier te ontwikkelen. Het geld is bij elkaar gebracht door donaties van onder meer bedrijventeams.

(Foto: Archief Siese Veenstra)

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.