Pech voor vuurwerkliefhebbers: mistige oudejaarsavond

Vuurwerkliefhebbers hebben pech dit jaar. Oudejaarsavond 2016 gaat de boeken in als mistig en bewolkt.

Dat meldt Weerplaza. Het is in het Noorden wel iets warmer dan in de rest van het land, de temperatuur blijft net boven het vriespunt. Het KNMI waarschuwt voor slecht zicht door de mist in combinatie met de kruitdampen van het vuurwerk:

Natte nieuwjaarsduik

Wie morgen meedoet aan één van de vele nieuwjaarsduiken in het Noorden moet opletten. Nieuwjaarsdag wordt namelijk nat en koud, met temperaturen van rond de 5 graden. Eerder schreven we al over hoe je een nieuwjaarsduik veilig en gezellig houdt.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.