Politieagent Tjalling (31) werd getroffen door een herseninfarct, donaties helpen hem toch nog zijn droomhuis te bouwen

Tjalling is een liefhebber van muziek. Foto via de GetFunded-campagne

Het leven van politieagent Tjalling en zijn vriendin Kelly veranderde op 23 juni voorgoed. Op deze dag werd Tjalling getroffen door een herseninfarct. Via een crowdfundactie helpen mensen hem de verbouwing van zijn droomhuis te realiseren.

De politieman van het basisteam Noord-Drenthe was druk bezig met de verbouwing van zijn woning. Hij wordt binnenkort vader en wilde zelf zijn droomhuis opknappen en afmaken voor de geboorte van de baby.

Het herseninfarct, een hersenbloeding en epileptische aanvallen lieten hem eenzijdig verlamd. Over de toekomst is veel onduidelijk, behalve dat hij blijvende schade overhoudt.

Geen woorden voor

Een GetFunded campagne vraagt mensen te doneren, zodat de verbouwing afgerond kan worden en de familie in ieder geval prettig in hun nieuwe huis kan wonen. Er kwamen al zoveel donaties binnen, dat het streefbedrag van 20.000 euro binnen 15 uur gehaald werd.

Op de pagina van de crowdfundactie reageert de initiatiefnemer op de vele donaties: ,,WoW, overweldigend. Binnen 15 uur de 20.000 euro behaald. Wat een lieve reacties van iedereen die wil helpen. Hier zijn geen woorden voor. We hebben het doel bijgesteld, omdat alles wat extra binnen mag komen zo hard nodig is."

menu