Politiewoordvoerster onwel tijdens uitzending Opsporing Verzocht

Honderdduizenden mensen zagen dinsdagavond hoe politiewoordvoerster Kalina Pruntel uit Hoogeveen niet lekker werd tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht.

Terwijl presentatrice Anniko van Santen Pruntel vragen stelde over de dood van een 82-jarige man uit Winschoten, wreef de Hoogeveense over haar buik en stapte het beeld uit. Van Santen nam de presentatie meteen over.

De politie heeft laten weten dat Pruntel zich een stuk beter voelt. Pruntel heeft woensdagochtend ook zelf gereageerd. Op Twitter plaatste ze de volgende tekst: ,,Bedankt voor alle warme reacties! Het gaat weer goed met me. Ontzettend vervelend dat ik gisteren dreigde flauw te vallen. Het is een nare gewaarwording wanneer je lichaam je in de steek laat op het moment dat het er juist toe doet. Fijn dat er zoveel aandacht is voor mijn gezondheid, maar toch zie ik liever dat de aandacht nu weer volledig naar het onderzoek in Winschoten gaat. Een nare zaak waarbij een 82-jarige man om het leven is gebracht. Ik hoop dat nieuwe getuigen zich melden bij mijn collega's, zodat we de zaak kunnen oplossen.''

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.