Rapper Wat Aans bekogeld met steen bij optreden in Oosterwijtwerd

Rapper Rik Baptist van het Groningse duo Wat Aans is zaterdagavond tijdens een optreden in Oosterwijtwerd bekogeld met een steen.

Het incident vond aan het eind van het concert plaats . Tijdens het laatste nummer van de show krijgt de rapper een steen tegen zijn nek aan gegooid. 'Wij stonden op pallets en het publiek stond op een soort grind met kleine steentjes. Vermoedelijk heeft iemand dat naar mij toegegooid,' vertelt Baptist.

Na hij het steentje in zijn nek kreeg, stapte Baptist het podium af. Teun Heuvel, waar Baptist samen mee optreedt, sprak vervolgens het publiek aan. 'Jongens, dit hoort gewoon niet zo’.

Uiteindelijk wordt het laatste nummer toch gespeeld. 'Het was voor de rest een leuk feest. We besloten de show wel af te maken, omdat er ondanks die idioot ook mensen staan die het wel leuk vinden,' meldt Baptist.

Tweet

Baptist liet na het concert weten dat het goed met hem ging. Ook plaatste de rapper een tweet waarin hij zijn ongenoegen laat merken. 'Het is gewoon bizar. Je staat daar je werk te doen en je wordt bekogeld. Als een ander naar zijn werk gaat en ik ben het er niet eens, dan ga ik hem toch ook niet bekogelen?'

Voor

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.