Roompot strijkt neer in Stadskanaal

Het zwembad in het Pagecentrum in Stadskanaal. Foto: Huisman Media

Roompot Vakanties neemt vanaf volgende week de verhuur van alle huisjes en appartementen in het vakantiepark Pagedal in Stadskanaal voor zijn rekening.

Het bekende vakantieparkenbedrijf heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de eigenaren van het Pagedal. ,,En wel voor meer jaren’’, zegt woordvoerder Baptiste van Outryve van Roompot. ,,Het gaat dus niet alleen om deze zomer.’’

Roompot is actief op 118 vakantieparken in Nederland. Het heeft een aantal daarvan volledig in eigendom en is op een aantal verantwoordelijk voor de verhuur. Dat laatste geldt ook voor het Pagedal. ,,We worden dus geen eigenaar van dat park maar regelen de verhuur van alle 186 woningen’’, aldus Van Outryve.

Groeiende vraag naar vakanties in binnenland

Roompot wil met de deal ook inspelen op de groeiende vraag naar vakanties in het binnenland die zeker in deze corona-zomer erg groot is. Daarom ook krijgt het bedrijf in 2021 nog eens 6 parken in zijn portefeuille.

In Groningen was Roompot tot nu toe actief op het Parc Emslandermeer in Vlagtwedde en het Villapark Schildmeer in Steendam. Daar komt het Pagedal nu dus bij. De directie van dat park is blij met de overeenkomst en wijst op het ‘groot bereik van klanten en de digitale slagvaardigheid’ Roompot.

Het Pagedal heeft ook een overdekt zwembad en andere voorzieningen die ook door mensen uit Stadskanaal en omgeving gebruikt kunnen worden. Dat laatste blijft het geval. zo benadrukt de directie van het bedrijf.

menu