Sergio Padt krijgt luidste applaus bij spelerspresentatie open dag FC Groningen (+video)

Open dag FC Groningen

In en rondom het Hitachi Stadion is de open dag van FC Groningen zondagmiddag in volle gang. Bij de spelerspresentatie kreeg doelman Sergio Padt de handen van de supporters op elkaar.

Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van het stadion open. Er staan verschillende activiteiten gepland, zoals FIFA spelen voor met name de jonge fans. Ook kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de spelersbus.

Bij de traditionele spelerspresentatie op de open dag van FC Groningen kreeg keeper en aanvoerder Sergio Padt het luidste applaus. De keeper verlengde deze zomer zijn contract bij de Trots van het Noorden.

Alle selectiespelers betraden voor een volle hoofdtribune in het Hitachi Stadion het veld onder een door henzelf gekozen nummer. Zo leerden we dat de spelers van de FC voornamelijk fan zijn van hiphop. Reservekeeper Kevin Begois was een vreemde eend in de bijt met It's Not Unusual van Tom Jones.

Bij de interviews op het veld door presentator Neal Petersen bleek dat Mike te Wierik en Jesper Drost vaak Mario Kart tegen elkaar spelen. Na de presentatie maakten de spelers nog een rondgang langs de tribunes voor een high five en kon de handtekeningenjacht beginnen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.