Simon de Wit uit Harkstede is 3FM Talent voor de maand juli (en daarom komt 'Wave' nog meer op de radio)

Het kan niet op voor Simon de Wit uit Harkstede. De Groninger, die door het leven gaat onder de artiestennaam Blanks, is 3FM Talent voor de maand juli.

De 22-jarige De Wit werd donderdagochtend live op de radio verrast met het nieuws. ,,Wat?! 3FM Talent?'', reageerde hij. ,,Dat is lekker wakker worden!''

Blanks zal in de maand juli veelvuldig op de radiozender 3FM te horen zijn met zijn hit Wave, die inmiddels bijna 500.000 keer bekeken is op YouTube.

Vanuit de garage van zijn ouders maakt Simon de Wit muziek die de hele wereld over gaat. Wie is deze creatieveling uit het Noorden?
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.