Kerst in tijden van corona. Heel veel opa's, oma's en andere ouderen hebben het daar moeilijk mee. Steek ze een hart onder de riem en stuur ze een kerstkaart via dvhn.nl

De kerstkaarten van DVHN.

Het is bijna kerst. Maar alles is dit jaar anders. Geen volle familietafels. En een bezoekje aan het verpleeghuis wordt ook lastig. Hoe klein het gebaar ook mag zijn: we willen alle ouderen in het Noorden met alle liefde een hart onder de riem steken. Daarom starten we een kerstkaartenactie. Doe je ook mee?

Ga naar dvhn.omapost.nl en stuur een kerstkaart. De eerste 500 kaarten worden betaald door DVHN. Daarna krijg je 75 cent korting per kaartje.

'Zet dit kaartje maar tegenover je bij het ontbijt'

,,Je zou denken dat zo'n klein kaartje niet echt een verschil maakt, maar de impact is veel groter dan je denkt", zegt Wilbert van de Kamp van Omapost. ,,Mensen schrijven dingen als: 'Zet dit kaartje maar tegenover je bij het ontbijt, dan ben ik toch een beetje bij je."

En lees dit verhaal van verslaggever Maaike Borst. John Sipkema kreeg twee jaar geleden een kaartje. Zomaar. Van een meisje uit Utrecht. ,,Dat is echt een opkikker. Voor iemand die nooit post krijgt.’’

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
Aanrader van de redactie