Televisieprogramma 'Camp to Go' stuurt gezin uit Groningen met super-de-luxe camper naar camping in Limburg

De familie Kugel met presentator Sander Janson (links). Foto: Eigen foto

Het gezin van Geert en Floor Kugel uit Groningen staat zaterdag centraal in ‘Camp to Go’, het nieuwe kampeerprogramma van RTL 4.

In dit programma trakteert presentator Sander Janson drie families op een lang weekend op een van de mooiste campings in Nederland. Ze krijgen daarvoor een splinternieuwe camper, caravan of vouwwagen mee.

Door te vloggen geven zij een inkijkje in het camping- en camperleven tijdens de coronazomer van 2020.

Gezin Kugel op stap met super-de-luxe camper

In de aflevering van zaterdag gaat de familie Kugel, die kampeerervaring heeft met de tent, de vouwwagen en de caravan, voor het eerst op pad met een super-de-luxe camper. Met als bestemming een camping in Limburg.

Het gezin bestaat uit vader Geert (42), moeder Floor (31) en de kinderen Keano (10) en Mason (3). En Tim Borgers (10),de beste vriend van Keano, gaat ook mee. Geert werkt als beroepsmilitair en Floor doet administratief werk bij een netwerkbeheerder.

Het gezin houdt van grappen en grollen en ze hebben allemaal het hart op de tong. Ze houden van dagjes weg en leuke uitjes met het gezin, maar hebben daar lang niet altijd tijd voor.

Floor houdt van paardrijden, Keano houdt van magneetvissen en hindernisbanen en zijn broer Mason is ondanks zijn jonge leeftijd een echte waterrat.

Camp to Go is elke zaterdag om 17.00 uur te zien op RTL 4.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen