Thijs Pot uit Stadskanaal naar halve finale Voice of Holland

Thijs Pot uit Stadskanaal heeft vrijdagavond de halve finale van The Voice of Holland bereikt.

De 18-jarige zanger zong in de kwartfinale het nummer 'Another Love' van Tom Odell in de vierde liveshow.

De jury waarderde het optreden met een gemiddelde van 8,375, het publiek met een 7,25. Coach Guus Meeuwis gaf hem zelfs een 9,5. ,,De coach is trots, heel trots'', zei Meeuwis tegen Pot. ,,Je bent volgens mij het talent dat de grootste stappen maakt deze weken. Vandaag zag ik complete controle over wat je aan het doen was. ''

Bekijk hieronder het optreden van Thijs Pot.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.