Tweede prijs voor camping De Breede in Warffum

Camping De Breede in Warffum en groepsaccommodatie El Rancho de Verano uit het Drentse Een zijn door de website Eropuit in Eigen Land onderscheiden met een tweede prijs.

Bezoekers van die website konden stemmen op hun favoriete camping of dagje uit.

In de categorie kamperen werd de camping uit Warffum tweede. Recreatiepark De Tien Heugten uit Schoonloo legde beslag op de derde plaats. Camping De Zandhegge uit het Gelderse Ernst won in deze categorie.

Bij de groepsaccommodaties moest El Rancho de Verano Kom in de Bedstee uit Winterswijk voor laten gaan..

De Eropuit in Eigen Land Prijs wordt dit jaar voor de zesde maal uitgereikt.

Foto: Camping De Breede. Foto: Archief DvhN/Jan Willem van Vliet

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.