UMCG wederom lastig bereikbaar

De telefoonstoring die het UMCG vorige week dinsdag en afgelopen maandag teisterde, blijkt nog steeds niet te zijn opgelost.

Ook vandaag is het medisch centrum niet goed bereikbaar. De oorzaak hiervan ligt in het vervangen telefooncentrale door een digitale. De technische aanpassingen die hierbij komen kijken zouden afgelopen nacht worden gedaan. Een foutmelding in de software gooide echter roet in het eten

Woordvoerster Janneke Kruse verwacht dat het probleem snel wordt opgelost. „Beetje bij beetje wordt de centrale vervangen. Komende nacht doen we wederom een poging om de aanpassingen eraan te laten plaatsvinden.”

Vanwege de problematiek is het advies om het algemene nummer van het UMCG te bellen (050-3616161). De drukte die de storing oplevert, resulteerde volgens Kruse afgelopen maandag nog in vrij lange wachtrijen aan de telefoon. „Dat is nu gelukkig stukken beter”, zegt Kruse. Die eraan toevoegt dat het UMCG ondanks de tegenvaller, gelukkig net zoveel mensen heeft kunnen helpen als dat het normaal gesproken doet.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.