Verkeerde datum tickets Eurosonic Noorderslag

Nee, Eurosonic Noorderslag (ESNS) is niet pas op 12 en 13 november 2017. Toch zijn dat de data die op tientallen zaterdagmiddag verkochte donderdag- en vrijdagtickets staan. De daadwerkelijke data zijn 12 en 13 januari 2017. Ook een deel van de passe-partouts voor ESNS hebben novemberdata.

FOTO DVHN/GEA MEULEMA

Zaterdag om 12.00 uur gingen de tickets voor ESNS in de verkoop. Op 75 tot 80 tickets is de verkeerde datum terecht gekomen. "Dat is een stomme fout geweest. We kwamen erachter toen iemand van de organisatie een ticket uitprintte", vertelt Peter Sikkema, festivaldirecteur van ESNS.

Inmiddels is via Ticketmaster naar de meeste kopers die een verkeerde datum op hun ticket hebben staan een mail verstuurd.

Uitverkocht
Om 12.10 uur zaterdagmiddag waren de tickets voor Noorderslag zo goed als uitverkocht. Van de passe-partouts zijn er nog een stuk of honderd over. Voor Eurosonic zijn nog zo'n duizend tickets te koop.

ESNS vindt plaats van 11 tot en met 14 januari 2017. Eurosonic is een muziekconferentie en showcasefestival voor en over Europese popmuziek. Op Noorderslag treden zo'n vijftig Nederlandse artiesten op. Het vindt plaats op de zaterdag na Eurosonic.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.