Vermeende brandstichter uit filmpje Kiel-Windeweer is 27-jarige Hoogezandster

De man die in het filmpje figureert als mogelijke brandstichter van de kippenschuren in Kiel-Windeweer heeft zich donderdag bij de politie gemeld. Hij is 27 jaar en komt uit Hoogezand. De man is aangehouden en zit vast.

Camerabeelden met daarop de mogelijke brandstichter van twee kippenschuren in Kiel-Windeweer circuleren op sociale media. De brand van zondag 7 juli op het bedrijf van de familie De Groot kostte 100.000 kuikens het leven. De beelden zijn gedeeld voordat de politie ermee naar buiten komt.

De politie gaat in gesprek met de man. Hij voldoet volgens de politie aan de omschrijving van de verdachte.

Beelden mogelijke brandstichter kippenschuren circuleren op Facebook: 'Help ons de brandstichter vinden' (bekijk de video hier)
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.