Video: Winterpret in het Noorden

Code rood bracht de noordelijke provincies dinsdag meer dan storingen en koude tenen. Velen genoten van het winterse weer.

Op veel wegen lag een flinterdun laagje ijs, waardoor er volop geschaatst kon worden. En hoewel er op veel plaatsen te weinig sneeuw lag om een sneeuwpop te bouwen, werd er wel flink gesleed.

Aan een oproep van deze krant om video’s van winterse taferelen te sturen, werd massaal gehoor gegeven. Waarvoor dank! Bekijk hieronder een compilatie van alle ingestuurde videobeelden.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.