Vlaggen moeten wapperen voor DelfSail

Oud vrijwilliger Cor Kappen van de nautische manifestatie DelfSail roept inwoners en bedrijven in Delfzijl en omgeving op om tijdens het evenement de vlag uit te hangen. En het liefst de speciale DelfSail vlag,

De organisatie van DelfSail ondersteunt dit initiatief. De vlaggen creëren een feestelijke sfeer in de straten van de havenplaats. Het hoeft niet alleen de officiële DelfSail vlag te zijn. Andere vlaggen in alle kleuren en maten mogen ook uit.

DelfSail vindt plaats van 29 juni tot en met 3 juli. Bezoekers kunnen genieten van de grootste zeilschepen ter wereld en honderden historische vaartuigen. In de Eemshaven en op kaden en in het centrum van Delfzijl zijn diverse optredens en activiteiten.

Lees alles over Delfsail op onze Delfsail-pagina

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.