Voetbalclub ’t Zandt gaat eruit met feest

De laatste wedstrijd was op 27 mei. Maar vv ’t Zandt organiseert nog één activiteit, alvorens de voetbalclub ophoudt te bestaan: het slotfeest.

Zoals het gepland was, zo gaat het gebeuren. Het laatste seizoen in het bestaan van de 85-jarige voetbalvereniging ’t Zandt wordt afgesloten met een feestavond. Die staat gepland voor zaterdag 24 juni, op het sportpark aan de Hoofdstraat.

Muziek klinkt er vanaf 20.00 uur. Optredens zijn er van Dries Roelvink, Burdy, de Dikdakkers en Wat Aans! De toegang is gratis.

Alvorens het dak eraf gaat, staat voor de middag een reünie gepland. Het bestuur biedt leden, oud-leden en andere geïnteresseerden nog een keer de kans herinneringen op te halen. De aanvang daarvan is om 14.00 uur.

Het ledental van vv ’t Zandt liep al jaren terug en in het jubileumseizoen zouden er nog maar zes spelers overblijven. De nog actieve voetballers besloten samen nog één jaar door te gaan en een feest te maken van het 85ste jaar. Ze speelden in historische shirts en rond het laatste competitieduel waren tal van activiteiten. De club werd op 6 juni officieel opgeheven en al het geld wordt dit weekeinde opgemaakt.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.