Voice-avontuur eindigt voor Kevin Fullinck uit Groningen

Kevin Fullinck uit Groningen heeft de liveshows van The Voice of Holland niet gehaald.

Fullinck wist zich niet bij de beste drie stemmen van team Anouk te zingen. De andere Groningers komen volgende week in actie.

‘The Knockouts’ werden vrijdagavond afgetrapt door team Waylon, het enige team in de zangcompetitie zonder Groningers. Daarna was het de beurt aan team Anouk, waar Fullinck (22) deel van uitmaakt. De zanger woont inmiddels in Den Haag, maar groeide op in Groningen. Fullinck speelt op dit moment in de musical The Lion King. Tijdens The Knockouts zong hij het nummer ‘Love never felt so good’ van Michael Jackson en Justin Timberlake. Zijn optreden werd met wisselende reacties ontvangen.

Publiek

Tijdens het optreden daagde Fullinck jurylid Ali B uit, waarna de rapper op het podium klom en vrolijk met Fullinck meedanste. ,,Jij kan iets wat zelfs de beste zangers niet kunnen: het publiek meekrijgen”, klonk het enthousiast uit de mond van het jurylid.

De andere juryleden waren minder enthousiast. ,,Voor de show was het leuk, maar mij raakte je daar kwijt”, begon Waylon. ,,Je daagde Ali uit, waardoor het optreden niet meer van jou was.” Ook coach Anouk was gematigd enthousiast. ,,Je zingt goed en je beweegt lekker, maar ik twijfel of je stem gevarieerd genoeg is om je mee te nemen naar de liveshows.”

Geen liveshows

Dat deed de zangeres dan ook niet. Hoewel er nog een plek vrij was op één van de drie stoelen die toegang geven tot de liveshows, koos ze ervoor om Fullinck naar huis te sturen. ,,Ik weet wat er nog gaat komen aan artiesten en daar ga jij het gewoon niet tegen redden”, legde ze haar keuze uit.

Fullinck gaf na het optreden aan te balen. ,,Maar ik heb er erg van genoten. Ik had graag willen blijven, maar ik ben blij met wat ik heb kunnen laten zien.”

Nog drie Groningers in de race

Volgende week is het de beurt aan ‘team Sanne’ van zangeres Sanne Hans (Miss Montreal) en ‘team Ali B’. Dan komen Pieter van der Zweep (Delfzijl), Ronald Klungel (Groningen) en Kira Dekker (Bad Nieuweschans) in actie en weten we of het de Groningers lukt om de liveshows te halen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.