Voor de zevende samen aan tafel in Hoogezand voor goed doel

Al 18 jaar biedt Samen aan Tafel in Hoogezand wekelijks goed eten en gezelschap voor wie dat nodig heeft. Een benefietdiner drukt de kosten.

Wekelijks schuiven om en nabij de 90 mensen aan bij Samen aan Tafel in de Vredekerk. ,,Dat zijn mensen die de voor velen vanzelfsprekende gezelligheid van de wintertijd moeten missen’’, zegt Johan Klapwijk.

Met Ernst Ottens tekent Klapwijk voor de organisatie van het benefietdiner ten bate van Samen aan Tafel, waarvan de kosten zo’n 500 euro per week bedragen.

Warmte en gezelligheid

,,Niet iedereen heeft geld of gezelschap om thuis warmte en gezelligheid te creëren’’, weet Klapwijk. ,,Daarom is het goed dat Samen aan Tafel al achttien jaar met hulp van veel vrijwilligers ‘s woensdagavonds voor een gezellige sfeer en warm eten zorgt wie dat nodig heeft.’’

De maaltijden worden bereid door deelnemers aan het werk-leerproject WerkPro.

Het zevende benefietdiner Samen aan Tafel wordt vrijdag 15 december gehouden, vanaf 18.00 uur in de grote zaal van de Vredekerk aan de Van der Duyn van Maasdamweg in Hoogezand.

Opgeven bij voorkeur via mail: johan.klapwijk@home.nl), kan tot 13 december. Bij opgave vermelden als er wensen zijn met betrekking tot het eten (dieet of vegetarisch). Mee-eten met het benefietdiner kost 27,50 euro (exclusief drankjes).

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.