Wat doen we met het Infoversum?

Je kunt het aan stadsbestuurders overlaten te bedenken wat er moet gebeuren met het failliete Infoversum, maar de Groningers zelf weten ook heel goed wat ze er mee willen.

Op de website www.watdoenwemethetinfoversum.nl geven Stadjers hun mening over een nieuwe invulling voor het markante gebouw. Iedereen kan zelf ideeën aandragen of er op stemmen.

Op nummer één wordt het idee genoemd om EMG Faktors onder te brengen in het Infoversum. 'Helaas is ons centrum dicht vanwege een brand. Onze 50 vrijwilligers willen graag door. We maken een nieuw stadspodium in het Infoversum. Iedereen met mooie ideeën voor een evenement kan bij ons terecht voor advies en uitvoering', zo wordt het plan aangeprezen.

Ook populair is het concept van een Ideeëncentrum: 'Vaak moeten mensen met leuke ideeën voor activiteiten betalen (promotie, ruimtes om de activiteit uit te voeren, etc). Maak van het infoversum een open podium waarin Infoversum mensen met een leuk idee helpt, op het gebied van activiteit promoten, organiseren o.i.d. Bezoekers betalen entree voor het leuke project'.

Of de online ideeënbak ook daadwerkelijk invloed uitoefent op het uiteindelijke besluit, dat blijft afwachten.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.