Wat ga jij doen met dertig miljoen?

Oudejaarsavond zit Nederland in spanning: valt de jackpot van de Staatsloterij? Uit onderzoek van de ING blijkt dat een op de vijf Nederlanders stopt met werken als een miljoenenbedrag wordt bijgeschreven op de bankrekening.

Ook kozen de ruim duizend ondervraagde landgenoten voor het aflossen van schulden, vakantie of een nieuwe auto als besteding van loterijgeld, mochten ze dat winnen.

Kans
Meer dan de helft van de ondervraagden doet mee aan de oudejaarstrekking van de Staatsloterij. De kans om de hoofdprijs te winnen is overigens niet erg groot: die ligt tussen één op vier en vijf miljoen.

Dertig miljoen
De hoofdprijs van de Staatsloterij oudejaarstrekking is dertig miljoen euro. Dagblad van het Noorden is benieuwd: Wat ga jij doen met dertig miljoen? Stuur je videoboodschap naar multimedia@dvhn.nl.

De leukste, origineelste inzending wordt beloond met twee vrijkaarten voor Reis! Groningen, de leukste reisbeurs van Noord-Nederland. Dan kun je alvast een bestemming uitzoeken, mocht er een flink bedrag op je rekening worden bijgeschreven.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.