Wat vindt U? Rozen of bomen op de Venne in Winschoten?

Winschoten werkt hard aan De Venne nieuwe stijl. Of zoals het moderner klinkt: De Venne 2.0. De straat in hartje Winschoten krijgt een modern gezicht met nieuwe rij- en fietsbanen, nieuw trottoir en water.

Weliswaar geen brede stroom die Winschoten decennia geleden een nautisch gezicht gaf, maar een bescheiden beekje tussen Oldambtplein en Bosstraat.

Daarnaast wordt De Venne aangekleed met groen. De gemeente denkt aan het planten van bomen (zie artist impression van Antea Group). Onduidelijk is nog voor welke boomsoort wordt gekozen. Er is nog tijd om daarover na te denken, want de bomen worden pas in het najaar geplaatst. Maar is het poten van bomen wel een goed idee?

Winschoten afficheert zich als Rozenstad. Het heeft zijn prachtige rosarium in het stadspark. Rotondes die opgefleurd zijn met rozenstruiken. Dus is het niet logisch dat de Venne ook een Allee met rozen wordt? Wat vindt u? Bomen of rozen? Laat het de redactie van Dagblad van het Noorden weten. Uw mening kunt u geven via e-mail: oostgroningen@dvhn.nl of via een briefje naar Dagblad van het Noorden, De Venne 131D, 9671 ER Winschoten. Met de uitkomst in de hand gaan we naar het college van burgemeester en wethouders.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.