Wegwijs op onze nieuwe site

De website van Dagblad van het Noorden is ingrijpend vernieuwd: meer nieuws en meer achtergronden in een overzichtelijke omgeving. En dat op alle schermen: van smartphone tot en met desktop.

Dvhn.nl neemt de bezoekers bij de hand bij het laatste nieuws, maar ook bij de duiding daarvan. Daarin gaat dvhn.nl zo ver dat iedere verslaggever een eigen pagina krijgt waarop u hem of haar kunt volgen voor nog meer achtergronden en duiding bij de onderwerpen die de verslaggever volgt.

Wat is er nieuw op dvhn.nl?

Het nieuwe ontwerp is helemaal afgestemd op de huidige websitebezoeker, die steeds meer gebruik maakt van zijn smartphone en tablet. Dit betekent dat alle functies die dvhn.nl biedt op een groot scherm, ook op smartphone en tablet beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld onze plusverhalen.

Om die te lezen moet u zijn ingelogd. Die procedure is aanzienlijk vereenvoudigd. Het enige dat u nog hoeft te doen is uw naam invullen en uw e-mailadres. U kunt daarna meteen doorlezen. Als abonnee zo veel en zo vaak als u wilt. Als u nog geen abonnee bent, krijgt u zes plusartikelen van ons om te lezen. Daarna kunt u beslissen om een (digitaal) abonnement naar keuze te nemen.

Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws?

Dvhn.nl verstuurt elke ochtend (met uitzondering van de zondag) een nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws en de beste verhalen van dat moment. Inclusief een vooruitblik op wat er die dag staat te gebeuren. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op de homepage.

Daarnaast kunt u Dagblad van het Noorden volgen via Twitter en Facebook.

En om het uzelf makkelijk te maken, krijgt u op deze wijze dvhn.nl automatisch als icoon op het scherm van uw smartphone: zoek dvhn.nl op, klik onderin symbool vierkantje-met-pijl-naar-boven en kies voor plus-teken: Zet-in beginscherm. Nu ziet u dvhn.nl op het scherm van uw telefoon staan en bent u steeds met één klik op dvhn.nl

Hoe krijg ik een overzicht van al het nieuws uit mijn provincie?

Op de dvhn.nl-homepage is het nieuws uitgesplitst naar Drenthe en Groningen. Als u op Meer klikt dan krijgt u alle artikelen uit Drenthe of Groningen van de afgelopen 24 uur onder elkaar.

Heeft u dan een specifiek artikel waarnaar u op zoek bent niet gevonden, kunt u uiteraard de zoekfunctie in de menubalk proberen. En als het om heel oude artikelen gaat, kan dekrantvantoen.nl een oplossing bieden.

Kan ik de hele krant online lezen?

Voor smartphone en tablet bieden wij de DvhN Krant-app, die is te downloaden in de appstores (iOS en Android). Desktopgebruikers kunnen hier de i-Krant lezen.

Waar staan de overlijdensberichten?

Als u bovenaan de homepage op Meer klikt, klapt er een menu open waarin rechtsboven Familieberichten staat.

Hoe kan ik een abonnement nemen?

Op deze pagina vindt u alle abonnementen.

Waar is de service-informatie te vinden?

Als u bovenaan de homepage op Meer klikt, klapt er een scherm open waarop Service staat. Of hier klikken.

Waar kan ik een overzicht vinden van alle video’s?

Op dvhn.nl/video.

Waar vind ik de weer- en verkeersinformatie?

Bovenin de homepage vindt u een link naar actuele weer- en verkeersinformatie.

Hoe zet ik dvhn.nl op het beginscherm van mijn smartphone?

Zoek dvhn.nl op, klik onderin symbool vierkantje-met-pijl-naar-boven en kies voor plus-teken: Zet-in beginscherm. Nu ziet u dvhn.nl op het scherm van uw telefoon staan en bent u steeds met één klik op dvhn.nl

Heeft u andere vragen?

Stuur een mail naar: jan.rozendaal@dvhn.nl.

De krant heeft op 17 december ook een uitgebreide productie over de nieuwe site:

Overzicht nieuwe sites

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.